Nieuwsoverzicht
Henry van de Velde en Stephan Schön

VIGOT - Hittebestendige beschermslang 

Details zijn belangrijk bij de productie van brandwerende slangen. De vereiste materiaaleigenschappen zijn dan ook nauwkeurig vastgelegd. Het is nu eenmaal een product waarbij nooit op kwaliteit mag worden ingeleverd, voor de veiligheid van uw medewerkers en uzelf. Cable Connection werkt vanzelfsprekend alleen met de beste - gecertificeerde - producenten. 

Lees verderHenry van de Velde en Stephan Schön

Cable Connection de leverancier in de Benelux van Walter Schön GmbH Kabelkousen/Vlieters.


Cable Connection is vanaf mei 2014 de leverancier in de Benelux van Walter Schön GmbH. Het ruime aanbod aan kabelkousen uit het assortiment van Walter Schön GmbH zijn praktische hulpmiddelen voor het veilig leggen van energiekabels, stuurstroomkabels, communicatiekabels en hoogspanningsleidingen, en voor de trek ontlastende ophanging van onder andere kabels en slangen. 

Lees verderCable Connection at the Offshore & Energy14 event in Amsterdam

Cable Connection promotes its two dealerships, Vigot fire sleeves and Walter Schön cable grips at the Offshore & Energy event 2014 in Amsterdam.

Interested? Meet us at our stand!


KH Fotografie Harderwijk

Onlangs gerealiseerd

Dagelijks zijn wij bezig om oplossingen te zoeken voor optimale toepassingen. Deze spiraalkabel is op maat geproduceerd  voor een testbank in samenwerking met een machinefabriek. 

Lees verderDeel deze pagina