Vigot. Details zijn belangrijk bij de productie van brandwerende slangen. De vereiste materiaaleigenschappen zijn dan ook nauwkeurig vastgelegd. Het is nu eenmaal een product waarbij nooit op kwaliteit mag worden ingeleverd, voor de veiligheid van uw medewerkers en uzelf. Cable Connection werkt vanzelfsprekend alleen met de beste – gecertificeerde – producenten.


Materiaal brandbeschermslange
n
De brandwerende slangen in ons assortiment zijn gemaakt van een minerale steunlaag met een speciale geïmpregneerde coating. Het hittebestendige gaas is onschadelijk en voldoet geheel aan de vereisten voor gezondheid en veiligheid. De speciale coating is zelfdovend en bevat geen gehalogeneerde vlambestendige substanties. De coatings zijn bestand tegen olie, oplosmiddelen en  mechanische invloeden en hebben een goede slijtvastheid.

Deze brandwerende slangen garanderen dan ook een duurzame bescherming en verlengen in grote mate de levensduur van leidingsystemen uit elastomeren, thermoplasten en metalen grondstoffen. Door de bijzondere weefseldichtheid, de wanddikte van het dragermateriaal en de dikte van de coating worden snel extreem hoge temperatuurbestendigheden, doorslagvastheid en weerstanden tegen warmtedoorgang bereikt.

Brandwerende slangen worden in veel branches toegepast. Denk hierbij aan de chemische industrie, de energievoorziening, de auto-industrie, de scheepvaart en de lucht- en ruimtevaarttechniek.


Vigot heeft verscheidene kwaliteits certificaten verdient. Voor een lijst van deze certificaten en bijbehorede documentatie kunt u contact opnemen via het onderstaande formulier.

Cable Connection levert diverse soorten brandbeschermslangen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor advies.

toepassingen_f88

  Offerte aanvragen

  Aanhef:

  Dhr.Mevr.

  Voorletter(s) en voornaam:'

  Tussenvoegsel(s) en achternaam:'

  Telefoonnummer:'

  Mobiel nummer:

  Emailadres:'

  Opmerkingen:

  De gegevens die u via dit formulier achterlaat worden uitsluitend gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en daarmee een antwoord te kunnen geven op uw vraag. Meer informatie is te vinden in onze