Saenroll Mini
Prijs op aanvraag
saenroll_mini

De nieuwe generatie kabelhaspelafrollers zijn ontwikkeld voor intensief gebruik waarbij gebruiksgemak en een laag eigen gewicht voorop staan. Voor de zijkanten is gekozen voor verzinkt staal met poedercoating. Door deze constructie zijn de afrollers sterk, voldoende flexibel en zijn ze bestand tegen zware omstandigheden. De kogelgelagerde rollen zijn voorzien van eindflenzen. Vier antislip buffers zorgen ervoor dat trillingen gedempt worden en vloeren niet beschadigen.

Specificaties:
Draagkracht: 50 Kg
Gewicht: 3,5 Kg
Maximale haspeldiameter: 600mm Maximale haspelbreedte: 330mm
Lengte: 350mm
Breedte: 350mm
Hoogte: 105mm Mini

Saenroll Plus
Prijs op aanvraag
saenroll_plus

De nieuwe generatie kabelhaspelafrollers zijn ontwikkeld voor intensief gebruik waarbij gebruiksgemak en een laag eigen gewicht voorop staan. De oploopzijden zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium met antislipribben en voor de zijkanten is gekozen voor verzinkt staal met poedercoating. Door deze constructie zijn de afrollers sterk, voldoende flexibel en zijn ze bestand tegen zware omstandigheden. De kogelgelagerde rollen zijn voorzien van eindflenzen en hebben een verende as waardoor ze gemakkelijk verplaatsbaar zijn zonder speciaal gereedschap. Vier antislip buffers zorgen ervoor dat trillingen gedempt worden en vloeren niet beschadigen.

Specificaties:
Draagkracht: 175 kg
Gewicht: 9 kg
Maximale haspeldiameter: 1200 mm Maximale haspelbreedte: 560 mm
Lengte: 610 mm
Breedte: 570 mm
Hoogte: 115 mm Plus

Saenroll HD 300
Prijs op aanvraag
saenroll_hd

De nieuwe generatie kabel haspelafrollers zijn ontwikkeld voor intensief gebruik waarbij gebruiksgemak en een laag eigen gewicht voorop staan. De oploopzijden zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium met antislipribben en voor de zijkanten is gekozen voor verzinkt staal met poedercoating. Door deze constructie zijn de afrollers sterk, voldoende flexibel en zijn ze bestand tegen zware omstandigheden. De kogelgelagerde rollen zijn voorzien van eindflenzen en hebben een verende as waardoor ze gemakkelijk verplaatsbaar zijn zonder speciaal gereedschap. Vier antislip buffers zorgen ervoor dat trillingen gedempt worden en vloeren niet beschadigen.

Specificaties:
Draagkracht: 300 kg
Gewicht: 10,5 kg
Maximale haspeldiameter: 1200 mm Maximale haspelbreedte: 660 mm
Lengte: 705 mm
Breedte: 570 mm
Hoogte: 115 mm

Saenroll wielenset
Prijs op aanvraag
saenroll_wielenset

Saenroll wielenset met een draagkracht van 80 kg per wiel en een wieldiameter van 100 mm. De set bestaat uit 4 wielen waarvan 2 met rem die zowel het zwenken als het draaien blokkeert.

  Offerte aanvragen

  Aanhef:

  Dhr.Mevr.

  Voorletter(s) en voornaam:'

  Tussenvoegsel(s) en achternaam:'

  Telefoonnummer:'

  Mobiel nummer:

  Emailadres:'

  Opmerkingen:

  De gegevens die u via dit formulier achterlaat worden uitsluitend gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en daarmee een antwoord te kunnen geven op uw vraag. Meer informatie is te vinden in onze