Veiligheid voorop! Cable Connection heeft dan ook een ruim aanbod aan kabelkousen uit het assortiment van Walter Schön GmbH. Kabelkousen zijn praktische hulpmiddelen voor het veilig leggen van energiekabels, stuurstroomkabels, communicatiekabels en hoogspanningsleidingen, en voor de trek ontlastende ophanging van onder andere kabels en slangen.
Walter Schön GmbH

Dankzij de jarenlange ervaring en de feedback van gebruikers zijn de kabelkousen van Walter Schön GmbH door de jaren heen kwalitatief enorm verbeterd. De huidige kabelkousen bestaan uit hoogwaardige, verzinkte, 19-dradige Bowden trekdraden.

Cable Connection Harderwijk

Het flexibele, cilindrische vlechtwerk past zich aan de doorsnede van de kabel aan en zet zich stroef (geen gevaar voor afglijden) vast op de kabelmantel. Dit zorgt ervoor dat de krachtgesloten overdracht van treksterkten wordt bereikt. Buitengewoon belangrijk hierbij is dat de betreffende kabel-, draad- dan wel slangdoorsnede binnen het doorsnedebereik van de kabelkous ligt! Te groot gekozen kabelkousen kunnen immers bij belasting van de kabelmantel afglijden.

Cable Connection adviseert u graag over de juiste maat kabelkousen. En komt desgewenst bij u op locatie. We gaan immers altijd voor de meest optimale oplossing.

Kabelkous

Geen minimale afname
Het goede nieuws is dat wij ook kabelkousen volgens uw specifieke wensen of voorbeelden produceren, zonder de verplichting van een minimale afname!

Advies op maat voor bijzondere gevallen
Voor speciale toepassingen – denk aan toepassing in zeewater of in zuiveringsinstallaties – kunnen wij zelfs kabelkousen uit roestvast of rvs-draad DIN 1.4401 fabriceren, of bijvoorbeeld uit kunststof monofiel. Punt van aandacht bij deze laatste is dat ze een aanmerkelijk lagere breukbelasting kennen en niet uv-bestendig zijn. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Wilt u vrijblijvend een offerte voor uw kabelkousen ontvangen?
Vult u dan onderstaand offerteformulier in.
Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen!

  Offerte aanvragen

  Aanhef:

  Dhr.Mevr.

  Voorletter(s) en voornaam:'

  Tussenvoegsel(s) en achternaam:'

  Telefoonnummer:'

  Mobiel nummer:

  Emailadres:'

  Opmerkingen:

  De gegevens die u via dit formulier achterlaat worden uitsluitend gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en daarmee een antwoord te kunnen geven op uw vraag. Meer informatie is te vinden in onze